Ανακοινώσεις

👩‍⚕️Ψυχολόγος στο σχολείο

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι στο σχολείο μας  ανέλαβε υπηρεσία η Ψυχολόγος ΠΕ-23 ΠΑΡΑΛΗ ΜΑΓΔΑ  στο πλαίσιο της πράξης «Ενίσχυση και ενδυνάμωση της κοινωνικοσυναισθηματικής ανάπτυξης και ανθεκτικότητας των μαθητών μέσω του θεσμού ψυχολόγου και του κοινωνικού λειτουργού, σχολικά έτη 2023-2026».

Έργο της ψυχολόγου είναι να συνεργάζεται με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.  Οι δράσεις διακρίνονται σε ατομικές και ομαδικές. Οι ατομικές συναντήσεις αφορούν τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και έχουν υποστηρικτικό χαρακτήρα. Προϋπόθεση για την πραγματοποίηση ατομικής συνάντησης της Ψυχολόγου με μαθητή/τρια είναι η έγγραφη συναίνεση του γονέα/κηδεμόνα με Υπεύθυνη Δήλωση που προσκομίζει ο/η μαθητής/τρια στη συνάντηση ή την αποστέλλετε ηλεκτρονικά στο mail του σχολείου. Οι ομαδικές συναντήσεις περιλαμβάνουν τις ίδιες ομάδες της σχολικής κοινότητας. Ως προς τους μαθητές οι ομαδικές δράσεις πραγματοποιούνται στη σχολική τάξη και έχουν προληπτικό χαρακτήρα.

Η ψυχολόγος θα  βρίσκεται στο σχολείο μας κάθε Δευτέρα στις ώρες λειτουργίας του σχολείου (9:00-13:15).  Προκειμένου να κλείσετε ραντεβού με τη Ψυχολόγο καλέστε στο τηλέφωνο του σχολείου 2310521350.